sPORNA IM ŠAHOVNICA

Srbi pišu da Ivan Dodig igra u majici na kojoj je ustaški grb!

Foto: Screenshot/Kurir
Ivan Dodig (1)
Foto: screenshot solfireworld.com
Solfire logo (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Ivan Dodig
Autori hd, irk/VLM
02.07.2013.
u 09:29
"Na njegovoj majici lako je uočiti da na lijevoj strani stoji šahovnica u obliku slova U"
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Ivan Dodig jučer je ispao u osmini finala Wimbledona od Davida Ferrera, ali samo nekoliko sati poslije u paru s Melom plasirao se u četvrtfinale parova. Dodig tijekom Wimbledona igra u bijeloj majici svog sponzora, američke tvrtke Solfire , a naše istočne susjede njihov logo plamena vatre, u koji je Ivan dodao naše tradicionalne crveno-bijele kockice, podsjeća na ustaški grb.

"Hrvatski tenisač u Wimbledonu igra s majicom koja neodoljivo podsjeća na ustaški grb. Na njegovoj majici lako je uočiti da na lijevoj strani stoji šahovnica u obliku slova U", piše Kurir te dodaje da je njegov meč uživo gledao i Igor Štimac koji podržava Marka Perkovića Thompsona koji, prema njima, podržava NDH i poziva na pokolj svega što je srpsko.

Inače, tvrtka Solfire sponzorira i brazilskog tenisača Brunu Soaresa, koji isto tako na majici nosi njihov logo obojan u boje brazilske zastave.

>>Dodig i Melo preokrenuli 0:2 i ušli u četvrtfinale Wimbledona!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.