Nepobjedivi kod kuće

Splitu peta domaća pobjeda u nizu, Ercegov gol pravo remek-djelo

Foto: Tino Jurić/Pixsell
Splitu peta domaća pobjeda u nizu, Ercegov gol pravo remek-djelo
15.09.2012.
u 21:02
Mladi je nogometaš Splita ispremiješao cijelu obranu Zadra, a onda potkopao loptu i lobom prebacio nemoćnog vratara Luića.
Pogledaj originalni članak

Split je nastavio svoj niz nepobjedivosti na domaćem terenu. U osmom kolu Prve HNL, crveni su u svom Parku mladeži pobijedili Zadar 3:1 i upisali petu domaću pobjedu u nizu. Štoviše, u zadnjih 10 susreta pred svojom publikom znaju samo za pobjede.

Pogotke za Split postigli su Erceg u 62., Pehar u 64. te Vitaić s 11 metara u 71., a poraz Zadrana ublažio je Begonja samo minutu kasnije. Pogodak što ga je postigao mladi Erceg, koji je ušao u igru u 60. minuti, pravo je remek-djelo i rijetko se viđa na domaćim travnjacima. Predriblao je pola obrane Zadrana, a onda potkopao loptu i lobom svladao nemoćnog vratara Luića.

Dodajmo da je Cibalia u Vinkovcima došla do iznimno vrijedne pobjede u jednoj dramatičnoj utakmici s Lokomotivom. Poveli su gosti pogotkom Kramarića u  32. minuti, da bi devet minuta kasnije izjednačio Bartolović. Zatim su u vodstvo preko Mazalovića u 66. došli domaći, no Kramarić je svojim drugim golom u 85. minuti (s 11 metara) ponovo stvari postavio na početak. A nakon isključenja gostujućeg Barbarića u 88., Mazalović je drugim pogotkom donio pobjedu 3:2 samo minutu kasnije.

Dodajmo i da je Zagreb došao do prvoga boda u novoj sezoni. Pjesnici su u Puli s Istrom odigrali 0:0.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.