Kompleks crvenih

Split pojačan uoči Hajduka, prvi put ove sezone igrat će Križanac

Split pojačan uoči Hajduka, prvi put ove sezone igrat će Križanac
30.10.2012.
u 11:21
– Križanac je odradio prvi trening s momčadi, vidjet ćemo, znamo koliko nam je važan za momčad, ali znamo i koliko nam je važna utakmica – kazao je Vulić.
Pogledaj originalni članak

Slijedi treći ovosezonski čin na relaciji Poljud – Park mladeži. Ovaj put na rasporedu je kup (srijeda, Poljud, 17 sati) Hajduk i Split odlučit će tko će u četvrtfinale. Hajduk je za sada uspješniji, ove sezone slavio je dva puta po 1:0, posljednji put u nedjelju.

– Obje utakmice bile su slične, ne znam što se dogodi s mojim igračima kad im je nasuprot Hajduk. To moramo zaboraviti, usredotočiti se na našu kvalitetu, uspostaviti našu igru, ne dopustiti Hajduku da kontrolira utakmicu. Ako budemo trčali, onda to možemo ostvariti. Razgovarali smo, momci su svjesni da uopće nisu igrali, osim posljednjih petnaestak minuta, jednostavno nismo se uspjeli othrvati Hajduku u prvom poluvremenu – rekao je Splitov trener Zoran Vulić.

U odnosu na nedjelju Split će biti pojačan, sigurno se vraćaju Radotić i Hrgović, a prvi put ove sezone mogao bi zaigrati i Ivica Križanac.

– Križanac je napravio prvi trening s momčadi, vidjet ćemo, znamo koliko nam je važan za momčad, ali znamo i koliko nam je važna utakmica – kazao je Vulić.

Splitovu treneru nedjeljna utakmica otvorila je oči što se tiče njegove momčadi.

– Pomogla mi je utakmica da vidim naše slabosti, Hajduk uvijek igra isto, nije promijenio svoju igru, nego mi nismo odgovorili kako smo trebali odgovoriti. Mi smo ključ našeg neuspjeha, moramo poštovati sebe, ovaj klub, više dati za njega, ne smijemo utakmicu progledati kako smo progledali prvo poluvrijeme. Želim pristup kao protiv Rijeke, tada imamo šansu, a bude li pristup kao u nedjelju, onda nemamo šanse – iskreno će Vulić.

Neće mijenjati ništa u koncepciji. Na travnjaku će biti nova imena, ali sustav će biti isti.

– Igramo kako su momci već naučili, tu sam tek pet treninga, teško je mijenjati, nisam čarobnjak. Kvalitetu imamo, to treba pokazati – zaključio je Vulić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.