Sjajna utakmica

Split nakon velikog preokreta pobijedio Osijeka 3:2

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Split - Osijek
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Split - Osijek
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Split - Osijek
25.04.2015.
u 19:37
Split je preskočio Zagreb na petom mjestu i bodovno se izjednačio s Hajdukom koji ima utakmicu manje
Pogledaj originalni članak

Split je u utakmicu protiv Osijeka krenuo vrlo loše i usporeno, polufinale Kupa protiv Hajduka ostavilo je traga na igračima Zorana Vulića, ali na kraju su se probudili i ostvarili pobjedu 3:2.

Gosti su poveli u 12. minuti, pogodak je postigao Aneff, a samo dvije minute kasnije Glavaš je zabio na asistenciju Peroševića i povisio na 2:0. S tim se rezultatom otišlo na odmor, a bio je aktivan sve do 56. minute kada je Split krenuo u preokret. Tada je Bagarić smanjio, a u 72. minuti Blagojević je poravnao rezultat. Pet minuta prije kraja Cikalleshi je zabio za 3:2, a to mu je bio deseti prvenstveni gol.

Split je preskočio Zagreb na petom mjestu i bodovno se izjednačio s Hajdukom koji ima utakmicu manje. Osijek je deveti sa 27 bodova, koliko je uoči utakmice s Dinamom imao i posljednji Zadar.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
samograd
21:13 25.04.2015.

Jeli to srbija kojoj bi pusićka milanovoć dali podršku za eu, prije bi ih trebalo staviti u zoo.