Mali nogomet

Spektakl na Kutiji: Izvan dvorane ostalo čak tisuću ljudi

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Spektakl na Kutiji: Izvan dvorane ostalo čak tisuću ljudi
27.12.2013.
u 00:22
- Imali smo puno sreće što smo rano postigli tri pogotka. Da je utakmica bila u egalu u samoj završnici tko zna što bi se dogodilo
Pogledaj originalni članak

Kao što se i očekivalo, svaki put na Štefanje dvorana II Sportskog doma dupke je puna na utakmicama četvrtfinala malonogometnog turnira Kutija šibica.

Na red za ulaznicu čekalo se po sat vremena, a dvorana je bila ispunjena još za vrijeme polufinalnih utakmica veterana. Na kraju je izvan dvorane ostalo tisuću gledatelja koji nisu imali sreće vidjeti četiri izuzetno atraktivne utakmice glavnog turnira, premda ni one dvije veteranske nisu bile za „baciti“.

Jednu od najljepših utakmica dosadašnjeg dijela turnira odigrali su  Carling pub i CB Doberman. Bila je to utakmica u kojoj smo vidjeli većinu hrvatskih malonogometnih reprezentativaca Hrvatske, ali i velik broj igrača koji igraju za tri zagrebačke momčadi u Prvoj HMNL. Tenzije je podigli i nekoliko haklera CB Dobermana koji su za par stotina kuna više zaigrali za Carling pub.

- Imali smo puno sreće što smo rano postigli tri pogotka. Da je utakmica bila u egalu u samoj završnici tko zna što bi se dogodilo. Žao mi je što neću moći voditi momčad na današnjem polufinalu jer moram poslovno na četiri dana u Austriju – istaknuo je Roy Ferenčina, voditelj momčad CB Carling pub.

Dečki iz Kutine, Unija ZAMA, imali su dosuđeni devetarac, nakon što su njihovi suparnici – MNK Cvjetno, napravili šest prekrašaja. Do kraja je ostalo još osam sekundi, a gubili su sa 1:2. No, udarac Danka Cerovečkog nije završio u mreži. Drugu ljepoticu večeri odigrali su Mal Gal Građevinarstvo i CB Temple. Na jednoj strani veliki znalci malog nogometa (braća Morina, Kovač, Capar, Leskovar), a na drugoj strani legende Dinama (Biščan, Šokota, Marić, Šimić). Hakleri su se pokazali boljima, premda su se dobro namučili. Velike ovacije doživio je Silvio Marić koji je ušao u posljednjoj minuti i postigao pogodak, ali nedovoljan barem za sedmerce.  

Rezultati – glavni turnir – četvrtfinale: Carling pub – CB Doberman 3:2,MNK Cvjetno Poliklinika Milojević – Unija ZAMA 2:1, Mal Gal Građevinarstvo – CB Temple 2:1, Riblji restoran Korkyra – Zavičajno društvo Grude Elbi Basler 3:2; veterani – polufinale: pun-pogodak.com – Gemax 6:0, Rident – ŠRC Jelenovac 2:0; današnji raspored – glavni turnir – polufinale: MNK Cvjetno – Mal Gal (16), Korkyra – Carling pub (19); veterani – za treće mjesto: ŠRC Jelenovac – Gemax (18)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.