KALKULACIJE

Španjolski mediji: Pellegriniju šansa do “el clasica”

Foto: AFP
Španjolski mediji: Pellegriniju šansa do “el clasica”
12.11.2009.
u 18:52
Španjolski sportski dnevnici As i Marca složni su u predviđanju da bi trener nogometne momčadi Real Madrida, Čilenac Manuel Pellegrini, klupu “kraljevskoga kluba” mogao napustiti krajem mjeseca.
Pogledaj originalni članak

Dogodit će se to ne odigra li Real na očekivano visokom nivou u “el clasicu” na Camp Nou koji će se odigrati 29. studenog u sklopu 12. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Španjolski mediji pišu da predsjednik Florentino Perez sumnja u Pellegrinijeve mogućnosti vođenja skupocjene momčadi, što se i ispostavilo nekim poražavajućim rezultatima kao što je, primjerice, posrtaj u šesnaestini finala Kupa kralja od trećeligaša Alcorcona (ukupno 4:1).

Prije no što istrče na Camp Nou, Realovi nogometaši morat će još odigrati utakmice protiv Racinga u Primeri, odnosno Züricha u Ligi prvaka.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.