Čudan izbor

Španjolska Marca: U momčadi dana Jelavić, ali ne i Mandžukić!?

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Španjolska Marca: U momčadi dana Jelavić, ali ne i Mandžukić!?
11.06.2012.
u 11:11
Španjolski list u idealnu 11-oricu jučerašnjeg dana uvrstila je Johna O'Sheu na mjestu desnog bočnog, a ne, primjerice, Darija Srnu!
Pogledaj originalni članak

Španjolska Marca objavila je idealnu momčad jučerašnjeg dana u koju je, patriotski, stavila četvoricu igrača iz furije, dok je bilo mjesta samo za jednoga Hrvata. No, ne za dvostrukog strijelca Marija Mandžukića, kako bi mnogi pomislili, nego za Nikicu Jelavića, koji je također zabio Ircima i zaslužuje biti u najboljih 11. Ono što je možda još više nelogično jest stavljanje Irca Johna O'Shee na mjesto desnog boka, ispred, primjerice, našeg Darija Srne!

Evo te idealne postave trećeg dana Eura:

Casillas (Španjolska) – O'Shea (Irska) (na mjestu Srne?!), Pique (Španjolska), Chielini (Italija), Maggio (Italija) – Iniesta (Španjolska), Xavi (Španjolska), Pirlo (Italija) – Jelavić (Hrvatska), Di Natale (Italija), Cassano (Italija).

A u momčadi dosadašnjeg dijela prvenstva nema mjesta, po mišljenju Marce, ni za jednoga Hrvata.

Casillas (Španjolska) – Piszczek (Poljska), K. Papadopoulos (Grčka), Pique (Španjolska), Coentrao (Portugal) – Širokov (Rusija), Xavi (Španjolska), Iniesta (Španjolska) – Džagojev (Rusija), Gomez (Njemačka), Aršavin (Rusija).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

GA
gafe
12:15 11.06.2012.

nedaj Boze kako su ove velike nacije bahati i arogantni. Njemci isto nisu drugaciji. Najdraze bi mi bilo da u nasoj skupini mi i Irska idemo dalje a u B-skupini da se Danci i Portugalci u drugi krug plasiraju

FE
fellix1601
12:36 11.06.2012.

Pa jednostavno je to... , kako se španjolcima osvetiti za to. Uvaliti im dva komada (nije bitno tko ali ja bih volio da jednog da Eduardo) , pa ne moraju više metnuti nijednog našeg igrača u idealnih 11 !!!

CS
csp
11:52 11.06.2012.

To je sastavljala neka iskompleksirana budala. I najveći kritičari bi se složili da najmanje dvojica naših mogu biti u idealnoj postavi dosadašnjeg europskog prvenstva i to ne zato što su naši već zato što igraju odlično!