EP u Litvi

Španjolska i Francuska u finalu

Foto: AFP
Španjolska i Francuska u finalu
16.09.2011.
u 18:06
Španjolska i Francuska igrat će u finalu košarkaškog EP-a u Litvi. Španjolci su u polufinalu pobijedili Makedonce 92:80, dok su Francuzi bili bolji od Rusij 79:71
Pogledaj originalni članak

Makedonija je bila dostojan suparnik, dobro su se držali do zadnje četvrtine. Na svaku prijetnju Španjolaca vraćali su istom mjerom, a na poluvremenu su čak vodili 45:44. A onda je Navarro ubacio u brzinu više i s nekoliko povezanih koševa (ukupno je ubacio 35 koševa) povisio prednost španjolske reprezentacije.

Utakmicu su mirno priveli kraju. Uz Navarra dobro je odigrao i Pau Gasol koji je ubacio 22 koša te imao 17 skokova (devet napadačkih).

Sličan scenarij ponovio se i u drugom polufinalu. Francuzi su dugo lomili otpor Rusa i tek im je u drugom dijelu utakmice to pošlo za rukom. Slavili su sa 79:71, a najefikasniji u francuskoj reprezentaciji bili su Parker s 22 i Batum 19 koševa.

Finale se igra u nedjelju.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.