EP SRBIJA

Španjolci ponosni: Ginuli smo jedni za druge

Foto: 'FRANCK FIFE'
Španjolci ponosni: Ginuli smo jedni za druge
23.01.2012.
u 10:34
''To je znak u kojem nema imena i u kojem svi ginu jedni za druge'', pišu Španjolci o svojoj obrani.
Pogledaj originalni članak

Nakon junačke borbe i pobjede protiv hrvatskih rukometaša u Novom Sadu španjolski mediji svoju su momčad vinuli u nebesa. Osobito su pohvalili obranu za koju kažu da im je zaštitni znak pa ugledni list Marca piše:

''Obrana u sportu znači solidarnost i požrtvovnost zajedno sa svojim suigračima. Ona znači prijateljstvo, ona znači brak. Ona je sve. Kod Španjolske bi se još moglo nadodati da je to naš brend i zaštitni znak. To je znak u kojem nema imena i u kojem svi ginu jedni za druge. Što god da se dogodi na terenu, obrana je naš ponos'', piše u tekstu.

Iako je Golužina momčad cijeli susret vodila, u posljednjih deset minuta furija je bila furiozna, ubacila pet, a kauboji jedan pogodak.

''Nismo se predavali do posljednje minute. Canellas i Maqueda svladali su Alilovića koji je držao Hrvate u igri do posljednje minute i nakon toga mogli smo početi slaviti'', pišu Španjolci.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

LO
logossun
15:17 23.01.2012.

Moram se složiti sa španjolskom analizom. Gledam utakmicu u 2. poluvremenu i mislim si kako nas upravo u tom segmentu (koji obično pripisuju nama) Španjolci lome: srčaniji su, trse se, probaju svašta - dok s naše strane Balić pokušava izazvati faul br. 56 jer niko nema nikakve ideje. Da nije bilo jako raspoloženog Alilovića, bilo bi puno gore. Trebaju nam bolje razrađene akcije.

BO
book-of-ra
13:08 23.01.2012.

steta za jucerasnji poraz, ali vratit cemo se jos jaci.....http://book-of-ra-igra.net/

BP
bpza
15:28 23.01.2012.

Kako sam ja vidio skoro i sudački par poginuo... Dok su naši od Španjolaca toliko batine dobili, i to uz njihovu debelu naklonost, koliko sigurno oni zajedno u životu nisu dobili...