SP DO 17 GODINA

Hrvatska igra protiv SAD-a: 'Ova utakmica bit će nam lakša'

Foto: FIFA
Hrvatska igra protiv SAD-a: 'Ova utakmica bit će nam lakša'
20.10.2015.
u 00:30
Amerikanci su u prvom kolu poraženi od Nigerije 2:0, dok je Hrvatska imala probleme s posjedom lopte protiv Čilea.
Pogledaj originalni članak

Nakon remija s Čileancima na početku Svjetskog prvenstva, hrvatska reprezentacija do 17 godina starosti kreće po pobjedu protiv Sjedinjenih Američkih Država, u svom drugom nastupu.

- Mi svaku utakmicu igramo maksimalno motivirano i dajemo sve od sebe kako bismo postigli pozitivan rezultat. SAD je čvrsta momčad i također joj treba pobjeda, što znači da će biti dodatno motivirani, a mi ćemo se pripremiti što je bolje moguće i pokušati odigrati što bolju utakmicu - najavio je reprezentativni branič Martin Erlić.

Amerikanci su u prvom kolu poraženi od Nigerije 2:0, dok je Hrvatska imala probleme s posjedom lopte protiv Čilea.

- Sigurno ćemo u drugoj utakmici izgledati bolje na terenu jer smo protiv Čilea probili led. Osjetila se euforija, odnosno trema, a ovoga ćemo puta zaigrati smirenije i opuštenije - naglasio je Erlić i dodao:

- Nesumnjivo će nam biti lakše igrati ovu utakmicu nego susret otvaranja, ali najvažnije je da popravimo greške koje smo radili protiv Čilea te se nadam pobjedi.

>> Mladi vatreni remijem s Čileom otvorili Svjetsko prvenstvo

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
-Marsijanac-
01:37 20.10.2015.

'Ova utakmica bit će nam lakša'>>>>>> Glupost. Ameri su jaki ,vec su nas 2 puta pobjedili. No ako prodjemo ovu , po meni najjacu, skupinu mogli bi do medalje.

MU
Mukowsky
08:28 20.10.2015.

Evo kako se mladim igračima u ranum igračkim danima usađuje krivi pristup sportu. Mora im se usaditi tzv. "killing instinct" tj. uđi u utakmicu kao da je zadnja u životu, utrpaj protivniku onoliko koliko imaš prilika za gol, utjeraj mu strah u kosti tako da se trese pred svaku slijedeću utakmicu.

Avatar germanikus
germanikus
16:31 20.10.2015.

Nakon ove uzjave siguran sam da će pobijediti Amerikanci!