Krunoslav Jurčić

Šokirala me negativna energija navijača

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Šokirala me negativna energija navijača
25.09.2015.
u 19:28
– Do pobjede smo pokušali doći individualnom kvalitetom nekih naših igrača, ali u završnici nismo imali sreće
Pogledaj originalni članak

Trener Maribora Krunoslav Jurčić neće po dobrome pamtiti premijeru na domaćem travnjaku u Ljudskom vrtu. Protiv Domžala Mariborčani su odigrali 1:1.

– Dečki moraju naučiti igrati pod pritiskom jer su profesionalci. Ne bi trebali biti opterećeni onim što čuju s tribina. Atmosfera nam nije bila nimalo pogodna, šokirala me negativna energija – rekao je Jurčić pa nastavio:

– Do pobjede smo pokušali doći individualnom kvalitetom nekih naših igrača, ali u završnici nismo imali sreće, važnu ulogu odigrao je gostujući vratar.

Maribor je nakon 11 kola na petom mjestu sa 16 bodova.

>>Pogledajte kako je Jurčićev Maribor na tragikomičan način izgubio utakmicu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

BL
Blufon
02:51 26.09.2015.

Kljuno the Man...Hahahhhhaaaahaha... Koja prijevara.....Totalni nogomet trenutno stanuje u Mariboru.... hagagahhhhaaa...udavit ću se čovječe....

DH
dalibor.hren
08:07 26.09.2015.

E, moj Kljuno, nećeš dugo!

DU
Deleted user
23:27 25.09.2015.

"ali u završnici nismo imali sreće, važnu ulogu odigrao je gostujući vratar". Sramota od gostujućeg vratara.