NIJE SE IZVUKAO

Šok za Mandžukića: Talijani će mu odrezati drastičnu kaznu?!

Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Press Association/Pixsell
Dybala - Mandžukić
Foto: Printscreen
Mandžukić
09.04.2019.
u 12:12
Mandžukić bi naknadno mogao biti kažnjen zbog nesportskog ponašanja. Talijanski mediji pišu da bi mu disciplinska komisija mogla izreći kaznu od čak četiri utakmice suspenzije.
Pogledaj originalni članak

Napadač Juventusa Mario Mandžukić mogao bi dobiti kaznu od četiri utakmice zabrane igranja zbog udaranja protivnika na utakmici s Milanom.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije na tom je susretu nogom udario kapetana Milana Alessia Romagnolija. Suci na terenu nisu vidjeli Mandžukićev potez, a nisu se oglasili ni iz VAR sobe premda su TV kamere odmah nekoliko puta ponovile spornu situaciju.

No Mandžukić bi naknadno mogao biti kažnjen zbog nesportskog ponašanja. Talijanski mediji pišu da bi mu Disciplinska komisija mogla izreći kaznu od čak četiri utakmice suspenzije.

Inače, nakon derbija Milana i Juventusa mnogo se priča o lošem suđenju. Talijanski sudac Michael Fabbri bit će suspendiran iduća dva kola, a do kraja sezone neće suditi Milanu jer je teško oštetio rossonere u derbiju protiv Juventusa. 

– Svjesni smo da se suđenje mora poboljšati, ali i da su pogreške koje se događaju izolirani slučajevi. Sve su to ljudske pogreške, tehnologija nema veze s tim – rekao je šef talijanskih sudaca Nicola Rizzoli.

>> Pogledajte razgovor s Milanom Mandarićem

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:25 09.04.2019.

Uhhhhh dobro je, ja mislila režu nogu 🤣

Avatar Reconquista
Reconquista
12:23 09.04.2019.

To su gluposti. Te nekakve suspenzije. Pogotovo "drastične". Ako si isključen do ijrš utakmicu ne igranja ako je brutalan start 2 utakmice i to je to. Ta određivanja i suspenzije su gluposti. Samo si daju na važnosti oni koji nisu važni.

Avatar miyamoto
miyamoto
15:33 09.04.2019.

Mandzo kad udari loptu ona odnese i braniča i golmana u gol. Sposoban je loptom udubiti limariju samog gola. Dok daje golove sve pet, čim opali slučajno "srećkovića" ili "Sreću" po cjevanici odma' nevalja, te ga treba izopćiti i sa terena i iz Crkve. Eh pa svakom se dogodi