SIMONA HALEP:

Smanjila sam grudi i sretna sam zbog toga

Foto: Reuters (Ilustracija)
Smanjila sam grudi i sretna sam zbog toga
20.01.2014.
u 18:23
– Smanjila sam grudi odavno i sretna sam zbog toga. Da sada to moram napraviti zbog tenisa, ponovno bih ih smanjila – rekla je Halep.
Pogledaj originalni članak

Rumunjska tenisačica Simone Halep pobjedom protiv srpske tenisačice Jelene Janković sa 6:4, 2:6, 6:0 izborila je četvrtfinale Australian Opena. To je njezin najbolji rezultat kada su u pitanju nastupi na Grand Slam turnirima.

– Moj san prije početka sezone bio je plasman u četvtrfinale nekog Grand Slam turnira. Iza mene je težak meč, ali znam da sam igrala svoj najbolji tenis i sada mogu uživati – rekla je Halep nakon pobjede protiv Janković te otkrila zašto igra bolje.

– Smanjila sam grudi odavno i sretna sam zbog toga. Da sada to moram napraviti zbog tenisa, ponovno bih ih smanjila – kaže rumunjska tenisačica.

Halep je 2010. godine bila na operaciji smanjivanja grudi jer si je htjela olakšati kretanje na terenu.

>> Senzacija u Australiji: Ivanović izbacila Serenu Williams

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

EU
EUropstvo
19:51 20.01.2014.

Pa i neka je, nije mogla da efikasno odradi svoj posao. Ali zašto je naša Hohnjec morala da mutilira te idealne grudi kakve su bile...