Okrenula leđa

Pogledajte čega se uplašila protivnica Venus Williams: 'O, moj Bože'

Foto: Screenshot
Sloane Stephens
26.05.2015.
u 17:23
Svi su se nasmijali, a poen je ponovljen i dobila ga je upravo Stephens koja je na kraju slavila 7:6, 6:1
Pogledaj originalni članak

U nedjelju je u Parizu počeo renomirani turnir Roland Garros, a već u prvih nekoliko dana oduševio je ljubitelje tenisa. Puno sjajnih igrača, fenomenalni potezi, iznenađenja i zanimljivi mečevi ono su što nam je ovogodišnji turnir ponudio, ali na njemu ne nedostaje i zanimljivih i smiješnih trenutaka.

Jedan takav dogodio se na susretu između Sloane Stephens i Venus Williams. Stephens je pri vodstvu 1:0 u setovima i 1:0 u gemovima u drugom setu imala dvije break lopte, a nakon što je Williams servirala, nešto ju je uplašilo.

"O, moj Bože", uzviknula je i okrenula se uplašeno, a kasnije se uspostavilo da je to bila samo ptica. Svi su se nasmijali, a poen je ponovljen i dobila ga je upravo Stephens koja je na kraju slavila sa 7:6, 6:1.

>>Serena Williams isprobava nešto novo, pleše oko šipke jer želi biti seksi

>>Federer bijesan zbog incidenta: 'Ovo nije nimalo smiješno!'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.