KAKVO PRIZNANJE!

Najveći mural na svijetu posvećen je Ivici Oliću i Mariju Mandžukiću

Foto: Vedran Balen
Najveći mural na svijetu posvećen je Ivici Oliću i Mariju Mandžukiću
30.05.2015.
u 13:48
Akciju je potaknula brodska Turistička zajednica u cilju promocije sportskog i rekreacijskog turizma, a realizirana je u sklopu Graffiti festivala
Pogledaj originalni članak

Najveći mural na svijetu, posvećen Ivici Oliću i Mariju Mandžukiću, izradilo je u Slavonskom Brodu petnaest grafitera iz deset europskih zemalja.

Zid južne tribine stadiona Marsonije od sada krasi atraktivna, desetak metara visoka slika dvaju najpoznatijih brodskih sportaša i reprezentativaca, koja je odmah izazvala oduševljenje i divljenje prolaznika.

Akciju je potaknula brodska Turistička zajednica u cilju promocije sportskog i rekreacijskog turizma, a realizirana je u sklopu Graffiti festivala, koji je u organizaciji Kreativne udruge mladih po osmi put održan u gradu na Savi.

>> Olić u Slavoniji: Reprezentativci će donirati milijun kuna

>> Mandžukiću Zlatna plaketa Brodske županije

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.