KAKAV BLAM!

Slavni tenisač objavio fotografiju iz bolnice, ali svi su primijetili urnebesan detalj

Foto: Reuters/Pixsell
Andy Murray
Foto: Reuters/Pixsell
Andy Murray
Foto: Reuters/Pixsell
Andy Murray
Foto: Instagram
Murray
Foto: Reuters/Pixsell
Andy Murray
31.01.2019.
u 09:11
Pogledaj originalni članak

Britanski tenisač Andy Murray u ponedjeljak se u jednoj britanskoj klinici ponovno podvrgnuo operaciji desnog kuka. Međutim, ovaj put mu je ugrađen umetak od titana. 

Operacija je prošla dobro, o čemu je javnost putem društvenih mreža obavijestio sam Murray. 

– Sad imam metalni kuk. Osjećam se ošamućeno i izudarano, ali nadam se da je ovo kraj mojim mukama s kukom – objavio je 31-godišnji Škot. 

Murray je na Instagramu objavio rendgenski snimak kuka, no pozornost njegovih fanova privuklo je nešto drugo. Naime, na fotografiji se vidi Murrayeva muškost.

"Želim ti brz opora... Čekaj, pa to je tvoj penis!", jedan je od komentara.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
10:19 31.01.2019.

Kakav blam, muško je i ima penis!!!! Stvarno pravi pravcati blam... da je muško sa sisama, to bi bilo normalno... ali s penisom.. stvarno se zblamirao i treba ga biti sram!