BIO NAJBOLJI NA SVIJETU

Slavni nogometaš u teškoj situaciji: Zaplijenili mu skupe aute, slike, televizore...

Foto: DPA/Pixsell
Slavni nogometaš u teškoj situaciji: Zaplijenili mu skupe aute, slike, televizore...
22.11.2018.
u 17:20
Bivša zvijezda Barcelone je 2007. godine prekršila zakon gradeći na zaštićenom prostoru.
Pogledaj originalni članak

Nekad najbolji igrač na svijetu, čarobni Brazilac Ronaldinho ovih dana proživljava teške životne trenutke.

Naime, bivša zvijezda Barcelone je 2007. godine prekršila zakon gradeći na zaštićenom prostoru. On i njegov brat su zbog posla posjekli prašumu, napravili odvodnjavanje te uništili brazilsko nacionalno prirodno bogatstvo, piše Goal.

Stoga im je sud izrekao kaznu koju Ronaldinho nije podmirio. Na snagu je tako stupila ovrha, a pošto Gaucho na svom računu ima tek šest eura, država je zaplijenila skupocjene stvari u njegovom vlasništvu.

Tako su 'nastradali' luksuzni automobili, slike, ali i televizori, stol za stolni tenis i tome slično. Državno odvjetništvo pokušava dokazati kako slavni nogometaš zapravo nema financijskih problema već krije novce kako bi izbjegao plaćanje kazne.

>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao nakon povratka iz Engleske

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DS
dado_sk
19:11 22.11.2018.

Na stranu što je loš biznismen,ali je najveći nogometaš ikada. Čarobnjak. S smješkom

KO
kordunmoj75
09:46 23.11.2018.

Ti nogometasi sto dolaze iz Brazila,Argentine....oni su jednostavno"Blitz"zvjezde,igraju nogomet 5-6 godina,dobro zarade,i onda nastave po starom,droga,alkohol,kurvice,i na kraju zavrese negdje u nekoj jami,ja neznam ni jednog koji se od njih proslavio,a da je osto normalan,eno nam"slike"od Maradone......

ZC
zorro.cz
17:31 22.11.2018.

Ja s tim nemam problema :-)