Engleska liga

Bilić za uvođenje tehnologije koja bi pomogla sucima

Foto: Reuters
Slaven Bilić
Foto: Reuters
Slaven Bilić
Foto: Reuters
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
Slaven Bilić i Claudio Ranieri
29.04.2016.
u 13:18
- Jesam za uvođenje tehnologije koja bi pomogla sucima. No, to mora biti napravljeno tako da ne utječe na dinamiku igre - kaže Slaven Bilić, menadžer West Hama
Pogledaj originalni članak

Menadžer West Hama Slaven Bilić podržao je uvođenje tehnologije koja bi pomogla nogometnim sucima, ali je upozorio da se to mora napraviti na pametan način da ne utječe na dinamiku igre.

- Jesam za uvođenje tehnologije koja bi pomogla sucima. No, to mora biti napravljeno tako da ne utječe na dinamiku igre, jer ako bi se to dogodilo onda su mi draže sudačke greške - rekao je Slaven Bilić.

Naime, nedavna analiza suđenja u Premier ligi pokazala je da su sudačke pogreške koštale West Ham osam bodova, što znači da bi čekičari bili bodovno izjednačeni s Manchester Cityjem i Arsenalom koji, sa 64 boda i utakmicom više od West Hama, drže treće i četvrto mjesto, odnosno mjesta koje donose plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

>> Slaven Bilić nije pretjerivao, nikoga u Engleskoj nisu 'krali' kao njega!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.