BIVŠI IZBORNIK

Slaven Bilić pretrpio težak poraz, WBA primio pet golova

Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić pretrpio težak poraz, WBA primio pet golova
06.12.2020.
u 16:22
West Bromwich Albion bivšega hrvatskog izbornika Slavena Bilića doživio je težak domaći poraz u 11. kolu Premiershipa od Crystal Palacea (1-5).
Pogledaj originalni članak

Hrvatski stručnjaci u vodećim europskim liga,a Slaven Bilić, Niko Kovač, Ivan Leko i Ivan Jurić neće po dobrome pamtiti ovaj vikend.

Bilić, Leko i Kovač doživjelo su poraze, dok je Jurić upisao domaći remi.

West Bromwich Albion bivšega hrvatskog izbornika Slavena Bilića doživio je težak domaći poraz u 11. kolu Premiershipa od Crystal Palacea (1-5).

Bilićeva momčad je doživjela katastrofu od ekipe koju vodi bivši engleski izbornik Roy Hodgson, a WBA su poraza koštali autogol i crveni karton još u prvom dijelu. 

Već u 8. minuti branič domaćih Furlong je pogodio vlastitu mrežu, a u 30. minuti poravnao je Gallagher. Ključni trenutak zbio se u 34. minuti kada je crveni karton dobio Pereira zbog udaranja Van Aanholta. S igračem manje Bilićev WBA se raspao, a u nastavku su gostima uvjerljivu pobjedu donijeli Zaha (55, 69) i Benteke (60, 83). 

WBA je sada predzadnji, 19. sa šest bodova, dok je Palace napredovao na 11. mjesto sa 16 bodova. 

Težak poraz upisao je i Leko na klupi Anterpa izgubivši od Genka sa 2-4.

Gosti su poveli već u trećoj minuti preko Miyoshija, no Genk je uzvratio s tri gola u nizu, a strijelci su bili Onuachu (19, 23) i Bongonda (59). Mbokani je u 83. smanjio na 2-3, a konačan rezultat postavio je Dessers u 88. minuti.

Lekina momčad trenutačno je na četvrtom mjestu belgijskog prvenstva sa 25 bodova, šest manje od lidera Genka.

Niko Kovač i njegov Monaco su u derbiju 13. kola francuskog prvenstva poraženi kod Lillea s 1-2. 

Domaćin je do pobjede došao pogocima Davida (53) i Yazıcıja (65), dok je počasni gol za Monaco dao Pellegri (90). 

Lille se pobjedom vratio na drugo mjesto sa 26 bodova, dva boda manje od vodećeg PSG-a, dok je Monaco ostao peti sa 23 boda.

Iz kvartera hrvatski trenera jedini je, barem malo, razloga za zadovoljstvo imao Ivan Jurić na klupi Verone. U susretu 10. kola Serie A Verona je kod kuće odigrala 1-1 protiv Cagliarija. 

Domaćin je poveo u 21. minuti golom Zaccagnija, a izjednačio je Marin u 48. minuti. Za goste je cijeli susret igrao Marko Rog.

Verona je trenutačno na osamom mjestu sa 16 bodova, sedam manje od vodećeg Milana.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NE
Nemanadimak
22:02 06.12.2020.

opet kad je u igru usao Krovinovic pali su. Crveni karton i nedosudjeni jedanaesterac su bili odlucujuci. Zao mi Bilica ali sa ovom ekipom nece moci izboriti opstanak.

Avatar dzambo
dzambo
17:46 06.12.2020.

Za ovakav roster igraca koje Bilic ima na raspolaganju da dovedu i samog Guardiolu il onog sto trenira Bayern ne bi pomoglo....tak da Spanske il Njemacke ''finese i maniri'' ne bi ni oni pomogli...

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
16:38 06.12.2020.

WBA zaslužuje kvalitetnog europskog trenera jer balkanske finese i maniri u Premiershipu ne prolaze.