NASLOVNICE TISKA

'Slatka osveta Hrvatskoj': Pogledajte što pišu engleski novinari

Foto: Reuters/Pixsell
Engleska Hrvatska
Foto: Naslovnica
Naslovnice novina
Foto: Naslovnica
Naslovnice novina
Foto: Naslovnica
Naslovnice novina
Foto: Naslovnica
Naslovnice novina
Foto: Naslovnica
Naslovnice novina
Foto: Naslovnica
Naslovnice novina
19.11.2018.
u 12:08
Pogledaj originalni članak

Engleski novinari slave svoje nogometaše koji su jučer na Wembleyu svladali Hrvatsku s 2:1 i izborili završni turnir Lige nacija. Evo naslovnica današnjih novina

Guardian: Osveta Hrvatskoj

The Independent: Osveta je slatka

The Sun Sport: Vraća se kući

Mirror Sport: Najbolji na svijetu

Daily Star: Kralj Harry (Kane)

The Times: Kane Engleskoj donio dramatičnu pobjedu nad Hrvatskom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

KA
kakačinka
12:16 19.11.2018.

Boli njih itekako poraz u polufinalu, i znaju oni dobro da ovo nije ni O od Osvete. Da su izgubili pisalo bi se hebes ligu nacije to je ionako malo vise od prijateljskih tekmi. A vi iz večernjeg svršavate na ovaj Hrvatski poraz ali SVJETSKO srebro još uvijek sjaji zlatnim sjajem! Neka pati tko ga smeta Hrvatska je VICEPRVAK SVIJETA!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Avatar southman
southman
12:14 19.11.2018.

hehe, slobodno nam se ovako osvetite i nakon EURA !

HR
Hrvatska
12:12 19.11.2018.

Kakva osveta? Polufinale Svjetskog prvensta i pobijeda Hrvatske se ne moze mjeriti sa ovom prijateljskom utakmicom. Na sto su Englezi spali da se tjese ovim nebitnim pobijedama.