Wimbledon

Škugor nije iskoristio četiri meč lopte protiv Francuza Pairea

Foto: Reuters/PIXSELL
Franko Škugor
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Franko Škugor
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Franko Škugor
Foto: HTS
Draganja i Škugor
Foto: Renato Branđolica/Pixsell
Franko Škugor
28.06.2016.
u 16:56
Franko je bio vrlo blizu prolaza u 2. kolo, jer je u odlučujućem petom setu oduzeo servis Benoitu za vodstvo od 5:4 te je imao četiri meč lopte. Niti jednu nije iskoristio
Pogledaj originalni članak

Šibenčanin Franko Škugor (194. igrač svijeta) nije uspio proći 1. kolo Grand Slama turnira u Wimbledonu. Hrvatski tenisač je nakon velike borbe u pet setova i nešto manje od četiri sata igre izgubio od 23. igrača svijeta Francuza Benoita Pairea sa 6:3, 6:7(2), 6:2, 3:6, 8:10.

Franko je bio vrlo blizu prolaza u 2. kolo, jer je u odlučujućem petom setu oduzeo servis Benoitu za vodstvo od 5:4. Šibenčanin je imao 40:0, no Francuz je dobio tri poena u nizu. Uspio je Franko izboriti i četvrtu meč loptu, ali je nije iskoristio. Francuz mu je uzeo servis i vratio se u susret.

I nakon te propuštene prilike Franko je kod 5:5 imao dvije prilike za 'break', ali je dva puta pogriješio. Kod 7:7 još je jednom propustio oduzeti servis protivniku. 

Francuz je pogodio dva asa i izvukao se. Paire je osvojio peti set sa 10:8.

>>Cibulkova i peti puta kobna za Lučić-Baroni, gledateljici pozlilo

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
23:53 28.06.2016.

Kakva steta, hehe!

DH
dalibor.hren
21:43 28.06.2016.

Šteta, uplašio se pobjede!