PRAVI SPORTAŠ

Skromni Stipe Miočić ovom je porukom oduševio čak i svojeg protivnika!

Foto: Instagram
Stipe Miočić
Foto: Reuters/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Reuters/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Youtube Screenshot
Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Mirko Miočić Cro Cop
30.09.2016.
u 13:45
Ovakvi sportski potezi s obje strane očekivano su naišli na pozitivne reakcije fanova koji su pohvalili oba borca te zaključili kako su savršen primjer koji bi i ostali trebali slijediti.
Pogledaj originalni članak

UFC-ov šampion u teškoj kategoriji Stipe Miočić još je jednom pokazao koliko je prizeman, normalan i skroman čovjek. Obraćajući se svojim fanovima na službenom Instagram-profilu “Vatrogasac” prisjetio se – ni više ni manje nego svog poraza od Stefana Struvea. To je tek jedan od dva poraza koji je sadašnji UFC prvak doživio u oktogonu. Drugi je u onom sada već legendarnom meču protiv Juniora dos Santosa, piše Fighsite.

No, skromni Miočić prisjetio se poraza u Nottinghamu te čestitao još jednom Stefanu Struveu. Tko zna, možda će u budućnosti imati priliku za osvetu…

“Što kažete na to da se malo vratimo u prošlost? Baš negdje u ovom trenutku meča sam se upitao: Pa zar me ovaj čovjek pogodio nogom s te udaljenosti. I da, stvarno me udario u glavu sasvim iz zadnjeg reda. Vjerojatno sam više naučio od ovog poraza nego od svih mojih pobjeda zajedno. Trebalo mi je dosta da ga uspijem prebroditi. No, to je svakako jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u karijeri.”

“Uvijek sam bio prijatelj sa svim svojim protivnicima nakon mečeva. Mislim da ipak za Stefana navijam malo više nego za ostale borce s kojima sam se borio. On je jedna od najfinijih i najboljih osoba koju ćete ikada upoznati. Imao je dosta problema u posljednje vrijeme i drago mi je da se opet bori. Navijam za tebe, veliki čovječe”, zaključio je Miočić.

Na Miočićevu objavu sportski je reagirao najviši borac s UFC-ova rostera.

“Čovječe, ludo je kako su već prošle četiri godine. Vrijeme brzo leti i puno se toga dogodilo od tada! Ti si istinski prvak u svakom aspektu. Ne mogu biti sretniji zbog tebe! Nadam se da ćemo ponovno zaplesati jednog dana, sada opet koračam prema vrhu. Ugodan ti dan, brate”, poručio je Struve u komentaru ispod Stipine objave.

Ovakvi sportski potezi s obje strane očekivano su naišli na pozitivne reakcije fanova koji su pohvalili obojicu borca te zaključili da su savršen primjer koji bi i ostali trebali slijediti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SX
sudbina x
14:15 30.09.2016.

Lijepo je čuti kako ovi ljudi osim sirove snage posjeduju i osobinu čiste i ne patvorene ljudskosti...