Kantrida

Skočić više nije trener Rijeke, momčad će voditi Ivančić

Foto: PIXSELL
Skočić više nije trener Rijeke, momčad će voditi Ivančić
30.04.2012.
u 19:37
Dragan Skočić više nije trener Rijeke. Predsjedništvo kluba s Kantride smijenilo je Skočića. Vršitelj je dužnosti trenera prve momčadi Mladen Ivančić koji je dosad bio pomoćnik. Kao novo ime na kormilu Rijeke spominju se Katalinić i Gračan
Pogledaj originalni članak

– U srijedu krećemo u Rovinj na pripreme do subote. Trenersko mjesto zasad je otvoreno, a momčad će do daljnjega voditi Mladen Ivančić – kazao je sportski direktor Juričić, te je pojasnio razloge smjene:

– Duže vrijeme u teškoj smo situaciji, a nema nikakvog napretka. S ovom promjenom želimo posljednje dvije utakmice odigrati s više samopouzdanja i želje za pobjedom – kazao je Juričić za službenu stranicu kluba.

Iako prvoligaški status Rijeke ovisi o utakmici Split – Inter, bijeli moraju osvojiti šest bodova kako bi imali bilo kakve nade u ostanak.

– Stvarno vjerujem da ćemo osvojiti bodove u posljednja dva kola, a zatim ovisimo o ishodu utakmice Split – Inter.

Juričić unatoč smjeni trenera ne smatra da su oni razlog loših igara i rezultata.

– Promijenili smo četiri trenera u jednoj sezoni i mislim da si klub kalibra kao što je Rijeka ne smije više dopustiti toliko promjena. Ni Scoria, ni Horvat, ni Ištuk, ni Skočić nisu krivi za situaciju u kojoj se nalazi klub. Oni su pošteno i dobro radili.

U medijima je izišla vijest o povratku braće Sharbini na Kantridu, što je Juričić demantirao.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.