LOVA DO KROVA

Sjedi pod kišobranom i ništa ne radi, a na račun mu sjedaju milijuni

Foto: Cath Ivill/PA Images/PIXSELL
Sjedi pod kišobranom i ništa ne radi, a na račun mu sjedaju milijuni
13.10.2020.
u 10:32
To mu omogućuje ugovor iz veljače 2018., a po tom ugovoru Ozil je i najplaćeniji nogometaš Arsenala sa godišnjom zaradom od 20 milijuna eura
Pogledaj originalni članak

Njemačkom veznjaku Mesutu Ozilu (31), iako već sedam mjeseci nije odigrao niti jednu utakmicu za Arsenal, krajem rujna "topnici" su isplatili bonus za lojalnost klubu u iznosu od oko devet milijuna eura, objavili su britanski mediji.

 To mu omogućuje ugovor iz veljače 2018., a po tom ugovoru Ozil je i najplaćeniji nogometaš Arsenala sa godišnjom zaradom od 20 milijuna eura.  

 Ozilu ugovor s Arsenalom ističe u lipnju sljedeće godine, a "topnici" ga se pokušavaju riješiti i prije toga roka. Ovog ljeta stigla je ponuda od Al-Nassra, kluba iz Saudijske Arabije, ali Ozil ju je glatko odbio. Njemačkog veznjaka nije uzbudilo ni to što ga trener Mikel Arteta nije stavio na popis igrača za grupnu fazu natjecanja u Europskoj ligi. 

Krajnji rok za prijavu igrača za Premier ligu ističe 20. listopada, pa je moguće da Ozil bude izostavljen i sa tog popisa. No, engleski komentatori sumnjaju da će ga to natjerati da prije isteka ugovora napusti Arsenal, jer je Ozil više puta rekao da mu je lijepo u Londonu.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
lajh1985
11:15 13.10.2020.

sto onda?pa normalno da nece nigdje ici kad nece dobit ni priblizno toliko novaca...nek mi kaze tko bi ?