U ROVINJU

Sjajne vijesti za Hrvatsku: Lovren se vratio treninzima, debitant starta protiv Engleza

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice s Belgijom
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice s Belgijom
07.06.2021.
u 18:36
Na Wembleyu će, prema posljednjim informacijama, na lijevom beku startati Joško Gvardiol umjesto Borne Barišića
Pogledaj originalni članak

Euro 2020. kreće za četiri dana, a za našu reprezentaciju za šest. Posljednje pripreme Hrvatska odrađuje u ovim trenucima u Rovinju gdje će biti i smješteni cijeli turnir, kako su zbog strogih korona mjera otkazali svoj kamp u Škotskoj.

Nakon poraza od Belgije u posljednjoj pripremnoj utakmici (1:0), Zlatko Dalić ima zbog čega biti nezadovoljan, ali sigurno nije sve bilo tako crno, a novi dan donio je još dobrih vijesti. 

Dok je izbornik odlučio poštedjeti igrače koji su protiv Belgije imali veću minutažu pa su se oni na treningu u 18 sati samo istezali, a zatim bili slobodni, drugi su morali odraditi puni trening. Veseli činjenica što je među onima koji će odraditi puni trening i Dejan Lovren, naš iskusni stoper koji je posljednjih dana zadavao velike glavobolje zbog nove boli u zadnjoj loži. 

Ipak, on i Škorić, Pašalić, Juranović, Oršić, Kramarić, Lovren, Badelj, Budimir, Ivanušec, Bradarić i Vlašić će na ugodnom rovinjskom zraku odraditi trening kako bi bili spremni za zadatke koji ih čekaju na turniru.  Treniraju i golmani Sluga i Kalinić, dok je Livaković zaradio odmor zbog minutaže u nedjeljnoj utakmici.

S druge pak strane, u iduću nedjelju, 13. lipnja, Hrvatska otvara svoj put na Euru i to protiv najtežeg protivnika  - Engleske. Na Wembleyu će, prema posljednjim informacijama, na lijevom beku startati Joško Gvardiol umjesto Borne Barišića. Joško je naš debitant, upravo utakmica protiv Belgije bila je njegov prvijenac u hrvatskom dresu. Donedavni dinamovac, a sada već igrač RB Leipziga koji već s 19 godina na tržištu vrijedi 19 milijuna eura je, čini se, oduševio Zlatka Dalića koji će mu, prema svemu sudeći, ukazati povjerenje i protiv Engleza.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

FN
Fr@njo
18:50 07.06.2021.

prava odluka sa Joskom..

RE
RedTree
20:46 07.06.2021.

4-2-3-1 s Petkovićem i Vlašićem koji se dobro nadomjestuju. S tim da je Vlašić jedini vezni koji dolazi naprijed i zabija i razigrava. Modrić, Brozović i Kovačić su previše slični i daleko od napada.

Avatar Moxa
Moxa
19:31 07.06.2021.

Evo čekam cijeli dan i na ovom opskurnom lijevom portalu nema riječi o tome da naši dečki nisu "Kleknuli"