PALA AUSTRIJA

Sjajna Hrvatska dominantno krenula na ATP kupu

Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
04.01.2020.
u 16:30
Hrvatska će u 2. kolu u ponedjeljak igrati protiv Poljske, dok će u srijedu u 3. kolu suparnik našim tenisačima biti Argentina.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska muška teniska reprezentacija u susretu je 1. kola skupine E ATP kupa u Sydneyu svladala Austriju s maksimalnih 3-0.

Nakon što su pobjedu osigurali Marin Čilić i Borna Ćorić koji su u pojedinačnim dvobojima svladali Dennisa Novaka sa 6-7 (4), 6-4, 6-4, odnosno Dominica Thiema sa 7-6 (4), 2-6, 6-3, treći bod su osigurali Ivan Dodig i Nikola Mektić 7-6 (4), 6-2 pobjedom protiv Olivera Maracha i Jurgena Melzera.

U prvom dvoboju ove skupine Argentina je svladala Poljsku s 2-1. Argentinu je u vodstvo doveo Guido Pella koji je svladao Kamila Majchrzaka sa 6-2, 2-6, 6-2, na 1-1 poravnao je Hubert Hurkacz koji je bio bolji od Diega Schwartzmana s 4-6, 6-2, 6-3, da bi u odlučujućoj igri parova Maximo Gonzalez i Andreas Molteni nadigrali Huberta Hurkacza i Lukasza Kubota sa 6-2, 6-4.

Plasman u četvrtfinale ATP kupa izborit će šest pobjednika skupina te još dvije najbolje druge reprezentacije.

Hrvatska će u 2. kolu u ponedjeljak igrati protiv Poljske, dok će u srijedu u 3. kolu suparnik našim tenisačima biti Argentina.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AS
aspiranto1950
15:04 05.01.2020.

Znali netko da li ovaj ATP kup donosi kakve bodove za ATP listu? Makar neku siću?