Rukomet

Siscia uzela mjeru krojačima

Siscia uzela mjeru krojačima
28.09.2009.
u 15:30
Siščani su slavili s visokih 34:28, čemu se niti najveći optimisti nisu nadali, a priliku je trener Ražić pružio svim igračima.
Pogledaj originalni članak

Samo najveći optimisti vjerovali su da će Siscia pobijediti varaždinski Varteks Di Caprio, no da će to biti rezultatom 34:28, tomu se sigurno nitko nije nadao. Početak utamice najavljivao je loš dan za Siščane, u 10. minuti Varaždinci su vodili 3:6, a onda se sve preokrenulo.

Iz minute u minutu igrači Siscije stvarali su sve veću razliku, sredinom drugog poluvremena bilo je 27:17, a varaždinska momčad nalikovala je razbijenoj vojsci. Nakon vodstva od 10 pogodaka razlike trener Siscije Ražić dao je priliku igračima s klupe, pa su Varaždinci otišli kući s podnošljivih -6.

– Bojao sam se ove utakmice, no moji igrači pokazali su sve svoje kvalitete i pokazali mi da nisam imao razloga za taj strah. Varaždince smo, u prvom redu, razbili odličnom obranom koja je rezultirala njihovim pogreškama, iz kojih smo mi vukli polukontre i kontre i zabijali. U poluvremenu (19:13, nap.a.) u svlačionici sam rekao igračima da nema mjesta opuštanju, srećom poslušali su i sasvim zasluženo pobijedili favorizirane Varaždince – istaknuo je trener Siscije Ražić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.