Propali posao

Sir Alex otkazao Ljajićev transfer

Foto: AFP
Sir Alex otkazao Ljajićev transfer
03.12.2009.
u 18:14
Manchester United blokirao je transfer mladoga srbijanskog igrača Adema Ljajića koji je iz Partizana na Old Trafford trebao stići u siječnju.
Pogledaj originalni članak

 Manchester je prošle godine dogovorio gotovo 19 milijuna eura vrijedan transfer u kojem su u klub zajedno trebali stići talentirani 18-godišnjaci Zoran Tošić i Adem Ljajić. Tošić je u Englesku, za 7 milijuna eura, došao još ljetos, no nije zadovoljio sira Alexa Fergusona, pa su mu preporučili da potraži novi klub, a otkazu Ljajićeva transfera navodno je pridonijela Fergusonova želja da novac sačuva za Edina Džeku. Iako je već odavno dogovorio Ljajićev dolazak, Manchester je iskoristio klauzulu po kojoj može otkazati transfer. Ipak, Partizanu će morati platiti dio odštete.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
23:03 03.12.2009.

tako ti je kad mladi igrač odigra par dobrih utakmica i odmah se umisli, nažalost tako je i u hrvatskoj..........umjesto kad ga je uzeo manchester da počme duplo trenirat on pomislio to je to i opustio se.....da je napredovo uzeli bi ga