INTERVJU ZA NET.HR

Sinovčić: Mamić slaže reprezentaciju, ne Bilić

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Sinovčić: Mamić slaže reprezentaciju, ne Bilić
26.10.2011.
u 18:44
– Mamić vodi sve, čistačice, vodoinstalatere pa i reprezentaciju! – bez rezervi će Sinovčić.
Pogledaj originalni članak

Reno Sinovčić, šef NK Zadra, nije u posljednje vrijeme u prvom medijskom planu. Javi se povremeno, no kad progovori onda to radi bez zadrški. U razgovoru za Net.hr osvrnuo se i na novozasjali dragulj u redovima momčadi sa Stanova. Ivan Santini prvi je napadač HNL-a, a Sinovčić mu vidi mjesto u reprezentaciji.

– To je bez premca prvi centarfor lige, međutim problem je kod našega Bilića što on slabo vidi. Da je Santini došao iz neke pripizdine, vjerojatno bi već dobio poziv u reprezentaciju. Bilić će uvijek reći: ''To je još nedovoljno''. Međutim, nije nedovoljno jer Santini igra dobro u kontinuitetu. Isti je slučaj s malim Tomasovom. On sad isto igra u strašnom kontinuitetu, ali Bilić odnekud zove druge u reprezentaciju, neću ih sada imenovati, ali neće se sjetiti naših mladih igrača. I onda će reći da naša liga ne valja. Pa naravno da ne valja ako joj ne daš protok i privilegije. Kad bi izbornici zvali šest ili sedam igrača iz manjih klubova koji zaslužuju igrati u reprezentaciji, onda bi se dobilo više prostora i mogućnosti. Vjerojatno će doći dan kad će netko biti izbornik i kad će pogledati što ima u manjim klubovima. Kad pogledate cijelu reprezentaciju, onda ćete vidjeti da igrači koji tamo igraju iz Dinama i Hajduka nisu ponikli u tim klubovima. To je najveći problem. Inače bi se igrači zadržali u malim klubovima kad bi znali da i iz malog kluba mogu doći do reprezentacije. Onda nitko ne bi imao prioritet da ode u Dinamo ili Hajduk – rekao je Sinovčić.

O Zdravku Mamiću govorio je potpuno otvoreno. Na pitanje je li on apsolutni vladar hrvatskog nogometa te o animozitetu na relaciji sjever-jug kaže:

– Smatram da bi Zdravku bilo kudikamo bolje i kvalitetnije da se malo distancira od toga. Njemu to uopće nije potrebno, da sav jal i bijes i sve ovo preuzima na sebe. I onda kad postaneš kriv za sve što ne valja, a za dobro što se dogodi zaslužan je netko drugi, onda ti je bolje se makneš i povučeš, da sve ide svojim tijekom. Nijedna diktatura nije dobra, a ovog se trenutka u hrvatskom nogometu provodi diktatura jer nam nije dobro. A vidite kako završavaju diktatori diljem svijeta... Gadafi i drugi...

Na pitanje vodi li Mamić Bilićevu momčad kaže:

– A što da vam kažem, pa rekao sam sve. On vodi hrvatski nogomet. Ne moram vam govoriti da vodi i vodoinstalatere, i čistačice, i sve. Jasno je da Mamić vodi i hrvatsku reprezentaciju, kakav Bilić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

ZG
ZGexil
19:38 26.10.2011.

dobro jutro gospodine sinovcicu, kao i ostali iznenadjeni

KI
kiiko
18:52 26.10.2011.

ako mami* slaze momcad onda bi vida badelj i vrsaljko bili starteri a to nisu

AN
Andreeejjj
00:57 27.10.2011.

Ajooooj, ovaj \"pistoljeros\" ima rijeć? Tko mu ju da? Nameštao x utakmica, prijetio svojim igračima, stručnjacima, selektorima, Bogu i ocu, retard ribarski.