Sport i marketing

Sinkovići najtraženiji manekeni

Sinkovići najtraženiji manekeni
19.03.2019.
u 21:31
Već godinu dana dečki reklamiraju Oakleyjeve naočale, a uz spomenuti Vichy, Sinkovići su odnedavno manekeni Volva (vozit će gradski terenac XC40) te influenceri za Samsungovu liniju satova Galaxy Watch, a nije isključeno da će ove godine potpisati još neki ugovor
Pogledaj originalni članak

Kako se približavaju Olimpijske igre, tako su braća Sinković sve traženija u marketinškome prostoru. Olimpijski pobjednici iz 2016. i svjetski prvaci iz 2018. upravo su postali ambasadori kozmetičkog diva Vichyja, odnosno njihove linije proizvoda za održavanje vlasišta.

Već niz godina Valent i Martin manekeni su Red Bulla, koji im “daje krila”, ali i računalne tvrtke CompING i metaloprerađivačke tvrtke Bijuk HPC.

Već godinu dana dečki reklamiraju Oakleyjeve naočale, a uz spomenuti Vichy, Sinkovići su odnedavno manekeni Volva (vozit će gradski terenac XC40) te influenceri za Samsungovu liniju satova Galaxy Watch.

Nije isključeno da će ove godine potpisati još neki ugovor. Po svemu tome, u tzv. amaterskim sportovima, u Hrvatskoj Sinkovićima nitko nije ravan. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.