Na EP-u odlučit ću hoću li se oprostiti od reprezentacije

Šimunić: Ovo nije moj posljednji derbi

Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
Šimunić: Ovo nije moj posljednji derbi
14.03.2012.
u 19:05
Iako je u srijedu poslijepodne trenirao odvojeno od momčadi, u dvorani, Dinamov reprezentativac Joe Šimunić još uvijek se nada da će igrati prvi derbi u Maksimiru
Pogledaj originalni članak

– Ultrazvuk je pokazao da nema oštećenja mišića, još ću u četvrtak otići na magnetsku rezonancu i vidjeti u kakvom je stanju. Morat ću ubuduće paziti na treninzima, biti oprezniji da mi se opet ne dogodi isti problem. U posljednje vrijeme imam dosta problema s mišićima, možda su me i godine sustigle – smije se Joe.

Morate se sačuvati i za Euro u Poljskoj?

– To sada nije važno, u prvom je planu osvajanje naslova prvaka s Dinamom. Kad pobijedimo Hajduk u subotu, to će biti to, završena priča.

Kakvoga Šimunića možemo očekivati na EP-u?

– Bit ću najspremniji i najgladniji ikada!

Ovo vam je posljednji derbi?

– Ne, sigurno nije! Redoslijed je ovakav: prvo osvajanje naslova prvaka i Kupa s Dinamom, a onda na ljeto novi pokušaj plasmana u Ligu prvaka.

Iako vam smanjuju ugovor?

– Takve stvari ne pričam. To što mi \"gore\" pričamo u četiri zida ostaje među nama, od mene sigurno o tome nećete ništa čuti. Ljudi svašta pričaju, a mnogo toga nije istina.

>>> Cijeli intervju s Joeom Šimunićem pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
19:14 14.03.2012.

možda su me i godine sustigle – smije se Joe. >>>> Simunic je ocigledno nesto sporiji ali na vidiku ,barem za sada ,nema njegove zamjene u repki

SV
sven222
19:17 14.03.2012.

jao nama ako je tako jer ono što je pokazao protiv Švedske je katastrofa

OB
-obrisani-
19:46 14.03.2012.

19:17h sven222 je napisao/la:***** >>> Sven,zasto se obrusiti samo na njega ? Cijeli tim je bio katastorofa u toj tekmi.... Prisjeti se obje tekme sa Turskom ,Simunic je bio vrlo dobar.