U Rimu su bijesni

Silva u zadnji čas izigrao Lazio i potpisao za Real Sociedad

Foto: Reuters/Pixsell
Silva u zadnji čas izigrao Lazio i potpisao za Real Sociedad
18.08.2020.
u 09:31
Silva (34) je u Real Sociedad došao iz Manchester Citya gdje je igrao od 2010.
Pogledaj originalni članak

Španjolski nogometni reprezentativac David Silva potpisao je dvogodišnji ugovor s Real Sociedadom premda se činilo da će završiti u Laziju, u rimskome klubu s kojim je već sve dogovorio i u koji je trebao ovih dana doći na liječnički pregled.

Talijanski mediji pišu da su Laziju bijesni jer im se Španjolac posljednjih dana nije javljao na telefon, te ističu da direktori rimskog kluba nisu pojma imali što im izvodi iza leđa sve dok španjolski mediji nisu izvijestili o transferu.

Silva (34) je u Real Sociedad došao iz Manchester Citya gdje je igrao od 2010. Njegov zadnji nastup za City je bio poraz u četvrtfinalu Lige prvaka od Lyona. 

Silva je za City odigrao 436 utakmice, osvojio je s njim četiri naslova engleskog prvaka, dva FA Kupa te pet Liga kupova. 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.