RIMLJANI

Siena nudi Ronaldu 100 tisuća eura po pogotku

31.10.2008.
u 11:30
Pogledaj originalni članak

Talijanski nogometni prvoligaš Siena ponudio je brazilskom napadaču Ronaldu 100.000 eura po pogotku ako karijeru nastavi u tom klubu.

Nakon ne baš uspješne avanture u Milanu, Ronaldo je slobodan igrač i bez odštete može preseliti u bilo koji klub.
- Pokušat ćemo privoliti Ronalda da karijeru nastavi u našim redovima. Ponudili smo mu zanimljiv ugovor i nadamo se da će ga prihvatiti - kazao je predsjednik kluba Giovanni Lombardi.

Nakon devet kola Siena se nalazi na 13. mjestu Serije A sa devet bodova, četiri više od Reggine na začelju, a jedan od najvećih problema momčadi je nedjelotvornost. Sa sedam postignutih pogodaka jedna su od najnedjelotvornijih momčadi u prvenstvu.

- Ronaldo bi sasvim sigurno riješio naše probleme - dodao je Lombardi.

Sličan ugovor prije dvije sezone imao je Christian Vieri koji je u Atalanti igrao za 15.000 eura mjesečne plaće i bonus od 100.000 eura po pogotku. Međutim, nije previše zaradio - postigao je tek dva pogotka.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr