te-kvon-do

Šest  zlata Hrvatima, 'metalke' najbolje kod žena na Croatia Open

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Šest  zlata Hrvatima, 'metalke' najbolje kod žena na Croatia Open
15.11.2014.
u 23:31
Splićanin Brečić je u finalu pobijedio klupskog kolegu Marića sa 14:5.
Pogledaj originalni članak

Prvog dana 20. Croatia Opena u te-kvon-dou, jednog od kvalifikacijskih turnira za OI u Riju, hrvatski su seniori i seniorke osvojili čak 21 medalju.

Turnirsku pobjedu u zagrebačkoj Areni slavili su Kristina Tomić (49 kg, Osvit), Matea Jelić (67 kg, Knin), Marina Sumić (62 kg, Metalac), Marko Maljković (54 kg, Osvit), Vedran Golec (preko 87 kg, Jastreb) i Lovre Brečić (63 kg, Marjan) koji je ujedno i najbolji borac turnira s razlikom bodova “plus 54” u šest borbi.

Splićanin Brečić je u finalu pobijedio klupskog kolegu Marića sa 14:5. Najbolja ekipa ženskog dijela turnira jest zagrebački Metalac čije su cure osvojile pet medalja, a najboljom seniorkom proglašena je Mađarica Kotsis koja je u finalu pobijedila Martinu Zubčić (5:4).

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.