Australian Open

Serena pobijedila Šarapovu i osvojila svoj 19. Grand Slam naslov!

Foto: Reuters/PIXSELL
Serena Williams
Foto: Reuters/PIXSELL
Serena Williams
Foto: Reuters/PIXSELL
Serena Williams
Foto: Reuters/PIXSELL
Serena Williams
Foto: Reuters/PIXSELL
Serena Williams
Foto: Reuters/PIXSELL
Serena Williams
31.01.2015.
u 12:57
- Čestitam Šarapovoj, bila je čast igrati protiv nje, izvlačila je najbolje iz mene. Hvala svima, presretna sam zbog ovog uspjeha, rekla je Serena
Pogledaj originalni članak

Serena Williams osvojila je Australian Open. U finalu je pobijedila Mariju Šarapovu sa 2:0 u setovima, bilo je 6:3, 7:6(5). 33-godišnjoj Amerikanki to je bio šesti naslov u Australiji, u kojoj nije slavila od 2010. godine.

Odlično je Serena krenula u susret, već u prvom gemu oduzela je servis Šarapovoj, a do kraja prvog seta to je učinila još dvaput, a jedan svoj je izgubila. Drugi set bio je napetiji, nije bilo breakova pa je odluka pala u 13. igri, u kojoj je Williams bila koncentriranija.

Foto: Reuters/PIXSELL

- Čestitam Šarapovoj, bila je čast igrati protiv nje, izvlačila je najbolje iz mene. Hvala svima, presretna sam zbog ovog uspjeha, rekla je Serena nakon susreta koji je trajao sat i 42 minute. Bio je ovo njihov 19. međusobni susret i 17. pobjeda Amerikanke koja je stigla do 19 Grand Slam naslova. Ispred nje su Steffi Graf sa 22 naslova te Margaret Court sa 24 naslova.

>>Pas otišao po daljinski i natjerao gazdu da mu pusti meč Đoković -Wawrinka

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.