KAKVE CIFRE

Šeici u lovu na Haalanda: Čak i njima je preskupo sve što Norvežanin traži

Foto: DPA/PIXSELL
Šeici u lovu na Haalanda: Čak i njima je preskupo sve što Norvežanin traži
31.03.2021.
u 14:06
Čini se da bi oko 150 milijuna eura Borussiji bio najmanji problem...
Pogledaj originalni članak

Napadač Borussije iz Dortmunda Erling Braut Haaland (20) mogao bi ovog ljeta u rekordnom transferu otići put Manchester Cityja za vrtoglavih 150 milijuna eura.

Vodstvo njemačkog kluba kroz godine je prečesto za nikakav ili beznačajan novac puštala svoje nogometaše, ali s norveškim draguljom neće biti tako.

Problem za bogate šeike u Manchesteru mogla bi predstavljati plaća koju želi Haaland. Navodi se da je riječ o oko 600.000 funti tjedno, otprilike 100.000 više no što zarađuje Leo Messi.

Čudesni Norvežanin ove sezone zabio je 33 pogotka u 31 nastupu, što samo potvrđuje o kakvom se igraču radi i koliko bi njime dobio tko god ga pridobije u svoje redove. Ali, pristati na njegove uvjete značilo bi uvelike podići kriterije i nakon toga nema povratka. Tako nešto bilo bi možda previše i za bogati City.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.