MEDVEŠČAK

Segal: Znamo kako je Sibiru, sigurno će biti gladni pobjede

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Segal: Znamo kako je Sibiru, sigurno će biti gladni pobjede
27.10.2014.
u 22:47
Medveščak u utorak u 19:30 igra protiv Sibira, a u srijedu u 19:30 protiv Metalurga.
Pogledaj originalni članak

U posljednja tri tjedna Medvjedi su gotovo isključivo bili u ulozi gostujuće momčadi i sada se napokon vraćaju pred domaću publiku. Sve boljim igrama Medveščaka doprinosi i Brandon Segal, 3. u ligi po broju udaraca i igrač čija su 3 od 4 pogotka bila pobjednička, po čemu je 8. u ligi.

"Dajem sve od sebe cijele sezone i pokušavam što više pomoći momčadi, i to na način da igram ulogu power forwarda koja mi najviše odgovara. Idem u kutove, završavam svoje bodycheckove i na taj način otvaram suigračima dodatan prostor kako bi lakše zabili. Stvari idu dobro i nastavit ću tako", rekao je Brandon Segal o svom stilu igre za službene stranice Medveščaka.

Unatoč tome što mu je ovo debitantska sezone izvan Sjeverne Amerike, desnom krilu Medvjeda europski led ne predstavlja problem:

"U američkim ligama nemaš toliko vremena s pakom, ovdje moraš biti strpljiviji u igri. Kao dijete igrao sam međunarodni hokej pa mi nije bio problem prilagoditi se. Moram reći da zaista uživam ovdje."

Sibir, idući protivnik zagrebačke momčadi, izgubio je posljednje 4 utakmice, sve na domaćem ledu, ali Segal smatra da ih to neće demoralizirati, nego baš suprotno:

"I mi smo bili u toj situaciji i davali smo sve od sebe da prekinemo niz. Sibirci će sigurno biti gladni i moramo biti spremni na tešku utakmicu. Jednostavno trebamo nastaviti sa svojom igrom, u zadnje vrijeme igramo sve bolje i bolje. Ove domaće utakmice jako su nam bitne", a osvrnuo se i na igranje dviju utakmica u dva dana:

"U momčadi imamo igrače koji su u Sjevernoj Americi igrali svakodnevno 3, 4, čak i 5 dana zaredom i vjerujem da nam to neće biti problem. Metalurg je imao 6 dana za odmor i pripremu i bit će spremni. Poznajem nekoliko igrača u Kuznji i znam da uvijek daju sve od sebe i sigurno se nisu previše ohladili u ovom razdoblju bez utakmica."

Jedan od igrača koji je poznat zagrebačkom #12 je Ryan Stoa s kojim je prošle sezone dijelio svlačionicu u Hershey Bearsima:

"Stoa je bio moj centar prošle sezone i imali smo jako dobru kemiju. Velik je, jak i vrlo vješt, što se vidi po dobrim igrama ove sezone. On će biti ključan igrač za Metalurg i morat ćemo posebno paziti na njega."

>>Mike Hedden napušta KHL Medveščak Zagreb

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.