Spektakl u Americi

Seattle deklasirao Denver i osvojio 48. Super Bowl

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Super Bowl
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Super Bowl
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Super Bowl
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Super Bowl
03.02.2014.
u 08:57
Peyton Manning, igrač Denvera, tako nije uspio postati prvi quarterback koji je osvojio Super Bowl s dva različita kluba
Pogledaj originalni članak

Noćas je na MetLife stadionu u New Jerseyju pred 80.000 gledatelja održan 48. po redu Super Bowl, a osvojili su ga Seattle Seahawksi. Oni su u finalu pobijedili Denver Broncose sa 43:8 i osvojili svoj prvi naslov prvaka profesionalne lige američkog nogometa (NFL).

Seattle je na predah otišao s vodstvom 22:0, a već na početku treće četvrtine poveo je 29:0 i stvari su tada postale prilično jasne. Na kraju je to ispala jedna od najuvjerljivijih pobjeda u povijesti.

Peyton Manning, igrač Denvera, tako nije uspio postati prvi quarterback koji je osvojio Super Bowl s dva različita kluba. No, zato je Pete Carroll postao prvi trener s naslovom u Super Bowlu te naslovom u sveučilišnoj ligi.

Inače, najkorisnijim igračem (MVP) 48. Super Bowla proglašen je Malcolm Smith, obrambeni igrač Seattlea.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
10:58 03.02.2014.

Carroll je zapravo treći trener s NFL i NCAA naslovom, još su to izveli Barry Switzer i Jimmy Johnson.

ZW
zweistein
09:18 03.02.2014.

payton manning ( ljubimica amerike ) ponovo je dokazao da je veliki igrač za male utakmice. kad god treba pobijediti on se ukaka. i tako cijelu karijeru.