Razgovor za Bild

Schweinsteiger: Volio bih kada bi Mourinho preuzeo Bayern

Foto: Reuters
Schweinsteiger: Volio bih kada bi Mourinho preuzeo Bayern
10.05.2012.
u 18:14
Krene li naš klub u potragu za novim trenerom, iskreno se nadam da će razmotriti mogućnost dovođenja Mourinha
Pogledaj originalni članak

Nogometaš Bayerna Bastian Schweinsteiger uoči finala Lige prvaka, u kojem će se 19. svibnja sastati Bayern i Chelsea, razgovarao je za Bild. U razgovoru se dotaknuo i portugalskog stratega na klupi Real Madrida Josea Mourinha.

– Moram priznati da Mourinha doživljavam kao izvanrednog trenera. Šteta što ne govori njemački jezik. Vjerujem da bi on bio vrlo uspješan i na klupi Bayerna. Krene li naš klub u potragu za novim trenerom, iskreno se nadam da će razmotriti mogućnost dovođenja Mourinha – rekao je njemački reprezentativac.

Na njegovu žalost, Mourinho je nedavno izjavio da namjerava dugo ostati u Madridu, a na konferenciji uoči prvog polufinalnog dvoboja između Reala i Bayerna izjavio je da nikada ne bi trenirao u Njemačkoj zbog jezične barijere.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mirko0410
07:58 11.05.2012.

Bolje da ne dođe i da ne ubije ovaj napadački nogomet koji igra Bayern.Za par utakmica bi njemu Robben i Ribery bili bekovi.Sve dok igrate tako da zabijete gol više od protivnika a ne da dobijete gol manje imat čete moje simpatije.Uostalom sa puno većim novcima Real se nije uspjeio nametnuti Bayernu niti u jednoj utakmici polufinala.