JOŠ MALO DO POČETKA

Schumi: Svejedno mi je koliko protivnika imam

Foto: AFP
Schumi: Svejedno mi je koliko protivnika imam
12.03.2010.
u 12:05
Michael Schumacher je spreman. Sletio je u Bahrein, šefu momčadi Rossu Brawnu zahvalio je na novom bolidu koji su u tajnosti pripremali do posljednjeg dana i u petak već će biti na službenom treningu.
Pogledaj originalni članak

Sunčane naočale i nakit ostavit će u boksu i nakon desetak krugova imati bolju sliku što zaista može.

– Nadam se da će promjene na novom bolidu biti dovoljno velike da budemo konkurentni od početka. No, pričekajte još malo, ne znamo ni mi gdje smo – kazao je sedmerostruki prvak nakon što je stigao u otočnu državu u Perzijskom zaljevu.

Ljutiti rivali Ferrari, Red Bull, McLaren i Mercedes GP sudarit će se i kacigama ako treba, ali 41-godišnjeg Nijemca jaka konkurencija malo zabrinjava. Zapravo, tvrdi da mu je svejedno.

– Ma kakvi, nema razlike koliko je zainteresiranih za naslov, jer na kraju se sve svodi na to da vozite iza bolida ispred sebe i fokusirani ste samo na to kako ga prijeći. Povećani broj momčadi mijenja sliku, ali ne otežava stvar.

Oko staze šetaju neka poznata lica, Alonso mu je dva puta iz ruku izbio naslov prvaka, Button se tek sada proslavio (uoči prošle sezone imao je jednu pobjedu), a tu su i lica čije kacige dosad nije viđao u retrovizoru.

– Gledajte, s Fernandom i Jensonom se dobro znam, na stazi nisam bio s Hamiltonom i Vettelom, ali svi smo mi samo ljudi, istina s nekim posebnim sposobnostima. Radit ću naporno, kao i oni, pa ne bih se ni vraćao da nisam mislio da se ne mogu s njima igrati u pješčaniku. Borba će biti teška.

U Bahreinu je i Jenson Button, koji je zbog Schumacherova povratka pao u drugi plan, iako se radi o svjetskom prvaku.

– Već dugo nismo imali toliko sjajnih vozača na startu, no kako želim obraniti naslov, ja sam taj koji treba pobijediti kako bih od početka branio naslov – tvrdi Button.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.