Skup, ali zna znanje

Saul Niguez na izlaznim vratima, engleski velikani već stoje u redu!

Foto: Reuters/Pixsell
Saul Niguez na izlaznim vratima, engleski velikani već stoje u redu!
21.03.2019.
u 15:12
Daroviti veznjak se žestoko sukobio s trenerom Diegom Simeoneom
Pogledaj originalni članak

Vezni igrač španjolske nogometne reprezentacije Saul Niguez (24) na izlaznim je vratima Atletico Madrida nakon sukoba s trenerom Diegom Simeoneom.

Saul Niguez je 2017. potpisao novi ugovor do 2026. godine uz odštetnu klauzulu od 150 milijuna eura. Međutim, nagađa se kako bi ga Atletico mogao pustiti za 90. Najveći interes za njegove usluge pokazali su tri engleska kluba, Manchester United, Manchester City i Liverpool.

- On je idealan igrač za Premiership, on je 'box to box' igrač, kako vole kazati Englezi - kazao je španjoski novinar Joaquin Maroto.

Saul Niguez je već dva puta bio na korak do transfera na Otok i to 2010. i 2013.

- Tada sam imao 16 godina i želio me Fulham. Mislio sam da sam spreman za Premiership, no srećom posao je propao - priznao je u razgovoru za Sportsmail.

Tri godine kasnije snimio ga je Manchester United kada ga je Atletico poslao na posudbu u Rayo Valecano. Međutim, Atletico je brzo shvatio kakvog igrača ima i vratio ga je u klub.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.