Vruća južnoamerička krv

Santos osvojio Copa Libertadores, momčadi se potukle nakon meča! (video)

Foto: 'NACHO DOCE'
Santos osvojio Copa Libertadores, momčadi se potukle nakon meča! (video)
23.06.2011.
u 09:45
Brazilski Santos pobijedio je u finalu Copa Libertadoresa urugvajski Penarol 2:1 nakon što je u prvoj utakmici bilo 0:0
Pogledaj originalni članak

Pogotke za prvi trofej Santosa u tom natjecanju još od vremena Pelea 1960-ih postigli su Neymar i Danilo, dok je Penarolov pogodak zapravo autogol Durvala.

No, sjenu na prvo slavlje brazilskog kluba nakon 1962. i 1963., bacila je tučnjava igrača nakon susreta. Santosovi su igrači slavili, očito previše, i to se nije svidjelo gostima iz Urugvaja koji su ih ganjali po terenu pa je došlo do sukoba. Situaciju je smirila policija.

- U teren su utrčali navijači Santosa i provocirali nas. Moraju naučiti kako slaviti, mi smo poraz prihvatili - rekao je napadač Penarola Martinuccio.

Santosov branič Leo imao je drugačije viđenje situacije.

- Bili su dostojan protivnik, ali ne znaju gubiti.

Izvještaji iz Južne Amerike govore da je trijumf rasplakao i velikog Pelea.

- Hvala momcima što su nam podarili titulu - rekao je velikan svjetskog nogometa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.