Bundesliga

Šampionski! Borussia Dortmund srušila Bayern usred Münchena

Foto: NPH/Pixsell
Šampionski! Borussia Dortmund srušila Bayern usred Münchena
19.11.2011.
u 20:35
Olić je u igru za Bayern ušao u 72. minuti, Perišić za Borussiju u 89., dok je Pranjić (Bayern) susret odgledao s klupe.
Pogledaj originalni članak

U derbiju njemačkog prvenstva, Borussia Dortmund je pobijedila Bayern u Münchenu 1:0 pogotkom Marija Götzea u 65. minuti. Ovim slavljem, drugim uzastopnim u Allianz Areni (3:1 pobjeda prošle sezone), aktualni prvak došao je na svega dva boda od vodećeg Bayerna.

Od hrvatskih igrača u Bayernu, Ivica Olić u igru je ušao u 72. minuti umjesto Thomasa Müllera, dok je Danijel Pranjić utakmicu odgledao s klupe. Ivan Perišić ušao je u 89. minuti umjesto asistenta za jedini gol, Japanca Kagawe.

Zanimljivo, od tri poraza ove sezone, Bayern je dva doživio na domaćem terenu, i to od dvije Borussije - u prvom kolu od kluba iz Mönchengladbacha i sad od Dortmunđana. Još zanimljivije, Bayern je kod kuće u sedam kola primio samo dva gola. I oba gola značila su poraz!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar babas
babas
22:15 19.11.2011.

Tko je vidio u derbiju Hrvate ostaviti na klupi?

KL
klubuhb1
22:34 19.11.2011.

Meni je drago jer je pobjedio klub za koji navijam več 35 godina.

KR
kridan
01:40 20.11.2011.

De je sad Olic,posrecilo mu se u Turskoj a u Zagrebu i Münchenu nevidljiv.Samo puno price