Foot Mercato

Sammir: Bila bi mi velika čast igrati za PSG!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sammir: Bila bi mi velika čast igrati za PSG!
26.12.2010.
u 17:06
Veznjak Dinama Sammir u ekskluzivnom intervjuu za francuski "Foot mercato" rekao je kako bi mu bila čast nositi dres PSG-a.
Pogledaj originalni članak

Podsjetimo, francuski je velikan još davno pokazao interes za njega.

– PSG mi je jedan od dražih klubova u Francuskoj. Sjećam se kad je Ronaldinho igrao tamo, a danas je tamo drugi Brazilac Nene. Sigurno bi mi bila velika čast igrati za Paris – rekao je Sammir francuskom novinaru te dodao da je puno napredovao otkada je Halilhodžić postao trener Dinama.

- Vahid nas vodi tek nešto malo više od 100 dana, a svi smo u tom razdoblju jako napredovali. Od nas traži i da budemo primjer i van terena.

Pohvalio je i bivšeg suigrača Dejana Lovrena.

- Lyon je u njemu dobio odličnog centralnog braniča. Unatoč tome što je jako mlad, na terenu se ponaša kao iskusan igrač - kazao je Sammir.

Francuski novinari upućeni su i kako ga se spominjalo u okvirima hrvatske reprezentacije.

- Znam da još puno moram raditi želim li obući kockasti dres. Na tu temu pokušavam ostati hladne glave te šutjeti i raditi.

Izjavio je kako su mu uzori bili Ronaldo i Ronaldinho, a kako danas preferira Iniestu. Karijeru planira završiti u Brazilu.

- Ne ciljam ni na jedan određeno klub, ali siguran sam da ću posljednju utakmicu u karijeri odigrati tamo - zaključio je Sammir.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VK
vječni krojf
17:30 26.12.2010.

Mnogi su mislili da ce karijeru zavrsiti u Hrvatskoj

KA
Kamikaza747
19:50 26.12.2010.

Neka ide, treba ga prodati sad kad je nekaj pokazal, siguran sam da neće drugi dio sezone biti tak dobar