NLB LIGA Nakon poraza od 20 razlike u Domžalama (90:70), mravi su s omjerom 1-5 na začelju ljestvice

Samara posljednja šansa za Pavličevića

01.11.2008.
u 16:55
Pogledaj originalni članak

Trebala je to biti sezona u kojoj će se košarkaši Zagreba CO konačno pozdraviti s donjim domom NLB lige. Vjerovalo se da momčad koja je lani osvojila kup može ući među osam u NLB ligi. Ipak, nakon poraza od 20 razlike u Domžalama (90:70), mravi su s omjerom 1-5 na začelju ljestvice.

– Da smo odigrali loše tih šest utakmica, bio bih zabrinut, no zbog stalnih ozljeda imamo koju pobjedu manje u omjeru. Treba uzeti u obzir i da nam je ždrijeb bio vrlo težak – rekao je trener Pavličević.

No, unatoč objektivnim okolnostima zbog lošeg zdravstvenog kartona momčadi, počela je kružiti priča o tome da bi gostovoanje u Rusiji u utorak moglo odrediti Pavličevićevu budućnost u klubu.

– Utakmica sa Samarom, kao i svaka druga, nosi svoj pritisak. Bit će teško jer i u Rusiji morat ćemo igrati bez Morovića, Dijana, a možda i bez Bašljana. Stalno smo tanki u rotaciji.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr