'Uništili' ga

Salah i hrvatski nogometaš narugali se velikoj zvijezdi i nasmijali svijet!

Foto: Reuters/Pixsell
Liverpool Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
Liverpool Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
Liverpool Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
Liverpool Mohamed Salah
02.05.2018.
u 17:21
Salah je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj drži nagradu, a hrvatski nogometaš na to je poentirao
Pogledaj originalni članak

U engleskoj ligi ove sezone vodi se velika borba za najboljeg strijelca lige, a trenutačno je na vrhu igrač Liverpool Mohamed Salah. 

Egipćanin je postigao 31 pogodak, četiri više od igrača Tottenhama Harryja Kanea, koji se svojski trudi da ga dostigne. Neki tvrde da se pritom služi i lažima.

Naime, sporan je njegov pogodak protiv Stokea jer se na snimci ne vidi dobro je li on posljednji dirao loptu. Kane se zakleo da jest, a na kraju mu je taj gol i službeno pripisan. Zbog toga su ga mnogi već ismijali, a posljednji koji su se na tu temu našalili su Salah i Lovren.

Salah je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj drži nagradu te je napisao komentar:

Foto: Instagram
Salah

"Sretan sam što dodajem još jednu nagradu koju sam osvojio u prvoj sezoni u kojoj igram s ovom sjajnom grupom igrača. Dejan Lovren, jesi li glasao za mene?", upitao je Salah u objavi, a hrvatski nogometaš odgovorom je 'bocnuo' Kanea.

"Moj glas je otišao 'Gospodinu Dodiru', napisao je Lovren i nasmija mnoge, a onda dodao:

"Šalim se, brate. Već znaš koji je moj odgovor".

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DH
dalibor.hren
21:38 02.05.2018.

Lovren bi se mogao pohvaliti i asistencijom za autogol Liverpoola protiv Rome!

MO
matK.O.
10:37 03.05.2018.

lovren se našao nekome rugat. predmet sprdačine po cijelom UK-u.

RA
raikonen
09:23 03.05.2018.

brate? hrvatski sleng, za popizdit