SVJETSKA LIGA

S Rusima u Makarskoj bez Bušlje

Foto: Slavko Midžor | 24sata
S Rusima u Makarskoj bez Bušlje
08.12.2009.
u 09:09
Novo plivalište u Makarskoj bit će poprište današnjeg dvoboja između Hrvatske i Rusije u sklopu drugog kola Svjetske lige.
Pogledaj originalni članak

Utakmica počinje u 17 sati i bit će prenošena na HTV 2. Izbornik Ratko Rudić nije bez problema. Otkazao mu je bolesni (viroza) Andro Bušlje, a i još neki igrači imaju povišenu temperaturu. Rudić se ipak nada najboljem i pobjedi nad Rusijom koja je u prvom kolu kod kuće svladala Grčku s 9:6. Hrvati su, podsjetimo, donijeli bodove s gostovanja u Makedoniji (9:7). (af)

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.