važna pobjeda reala

Ronaldo 'srušio' Sanchez Pizjuan: Sevillin prvi domaći poraz od ožujka 2014.!

Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
02.05.2015.
u 22:29
Ronaldo je postigao 32. hat-trick u karijeri, a svaki put kad je on imao takav učinak njegova momčad je pobijedila.
Pogledaj originalni članak

Sevilla od 13. ožujka 2014. nije znala za poraz na svom stadionu Sanchez Pizjuan u službenoj utakmici. Tada je Betis slavio 2:0 u utakmici Europske lige. Ipak, večeras je Real Madrid (3:2) srušio tu 'čvrstu tvrđavu' predvođen trostrukim strijelcem Cristianom Ronaldom! Tako se Sevillin niz bez domaćeg poraza zaustavio na 35 utakmica.

Ronaldo je pak postigao 32. hat-trick u karijeri, a svaki put kad je on imao takav učinak njegova momčad je pobijedila. Doduše, Sevilla je mogla prekinuti njegov niz, no u 86. minuti za izjednačenje nisu uspjeli zabiti Vidal, Suarez i Gamerio.

Portugalcu su za pogotke asistirali Isco (36'), Hernandez (37') i Bale (68'), a strijelci za Sevillu bili su Bacca (45'+2) i Iborra (79').

A ono što je Ronaldu posebno važno jest prvo mjesto na ljestvici strijelaca u Primeri. Vratio se na vrh (42 pogotka) preskočivši Lionela Messija (40).

No, unatoč Realovoj pobjedi, tri kola prije kraja, Barcelona je i dalje vodeća sa 87 bodova dok ih je kraljeski klub osvojio 85.

>>Barca fenjerašu Cordobi podarila 8 komada! Rakitić sjajno zabio pa asistirao za pogodak

>>Atletico se oprostio od obrane naslova, Mandžukić igrao 35 minuta

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

TM
Tim_Minchin
23:14 02.05.2015.

kad se kiki naljuti...

DU
Deleted user
22:57 02.05.2015.

Dobra tekma. Šteta što je prvenstvo faktički izgubljeno još prije nekoliko kola, no ajmo vidjeti da li se može u LP dobiti Barcu u finalu pa da se barem nešto osvoji ove sezone.

MI
mismis
23:43 02.05.2015.

kaj se brimu ljudi bez veze.. nije zabio tri utakmice pa vam evo sad hat trick da nadoknadi..