Novo priznanje

Ronaldo najbolji igrač Europe: Hvala mojim suigračima!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Cristiano Ronaldo
28.08.2014.
u 19:54
- Ovo je moj trofej, ali i svih onih koji rade sa mnom. Hvala suigračima jer bez momčadi je nemoguće osvojiti pojedinačni trofej
Pogledaj originalni članak

Nakon što je početkom godine proglašen najboljim igračem svijeta, Cristiano Ronaldo dobio je još jedno priznanje - proglašen je i najboljim igračem Europe.

Portugalac je prošle sezone postao europski prvak s Realom, dok na SP-u Brazilu nije s Portugalom nije prošao skupinu. No, osvajanje "kante" bilo je dovoljno da mu novinari daju glas i da pobijedi ispred igrača Bayerna Arjena Robbena i Manuela Neuera.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

- Ovo je moj trofej, ali i svih onih koji rade sa mnom. Hvala suigračima jer bez momčadi je nemoguće osvojiti pojedinačni trofej. Može li Real postati prvi klub koji će obraniti naslov pobjednika Lige prvaka? Naravno da može, poručio je Ronaldo kad je primio nagradu.

Inače, izbor za najboljeg igrača Europe pokrenut je 2011. godine na inicijativu Michela Platinija, a dosad su ga osvajali Lionel Messi, Andres Iniesta, Franck Ribery, a sad, eto, i Ronaldo.

>>Ronaldo: Messi i ja nismo rivali, a ja vjerujem da sam ja najbolji

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.