VELIKI PORTUGALAC

Ronaldo još jednom pokazao veliko srce: dječaku koji ima tumor ispunio životni san

Foto: Instagram/Cristiano Ronaldo
Privatni avion Cristiana Ronalda
Foto: Press Association/PIXSEL
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
Cristiano Ronaldo i Paulo Dybala
Foto: Instagram
Cristiano Ronaldo
Foto: Press Association/PIXSEL
Cristiano Ronaldo
14.05.2019.
u 22:14
Kao netko tko često sudjeluje u humanitarnim akcijama i u kojima je udijelio veliku svotu novaca, sada je odlučio pomoći malom dječaku iz Engleske kako bi ispunio njegov životni san
Pogledaj originalni članak

Cristiano Ronaldo ponovno je oduševio nogometnu javnost svojim potezom, ali ovaj put izvan terena. Nogometaš je još jednom dokazao kako je velik čovjek i svojom gestom usrećio jednog dječaka. 

Kao netko tko često sudjeluje u humanitarnim akcijama i u kojima je udijelio veliku svotu novaca, sada je odlučio pomoći malom dječaku iz Engleske kako bi ispunio njegov životni san. Joseph iz Bristola ima deset godina, a u dobi od četiri godine mu je dijagnosticiran tumor na mozgu i od tada je stalno po bolnicama na raznim terapijama.

Inače je veliki navijač portugalskog reprezentativca te mu je Ronaldo ispunio životnu želju i upoznao se s Josephom. 

U suradnji Pitch Internationala i Ronalda organiziran je dolazak Josepha i obitelji u Torino. Cristiano je ugostio dječaka u trening centru Stare dame i poveo ga u obilazak. Također se slikao s njim i njegovom sestrom te im potpisao autograme.

>>> Pogledajte kako je Luka Modrić došao do Zlatne lopte

 

za borbu protiv terorizma

VIDEO U Zagrebu najmodernija vojna oprema. Pogledajte moćni stroj hrvatske proizvodnje

Sveučilišna bolnica koja nikad nije dovršena uz obalu Save u Novom Zagrebu, točnije naselju Blato, poslužila je kao simulacija ratnog polja, a na njemu su prijetnje brojne. Kemijske, biološke, nuklearne, radiološke i eksplozivna djelovanja opasan su sigurnosni izazov na koji je tijekom ovoga tjedna odgovorila međunarodna konferencija NCT Europe & PRO Challenge 2024 koja je u Zagrebu povezala gotovo 500 sudionika iz vojne industrije, specijalnih sigurnosnih snaga, policije i civilne zaštite.

INTERVJU KOJI JE ODJEKNUO

Analizirali smo oštar istup Pape Franje, otvorio je novi front

Papa je ponovno otvorio front prema konzervativnom krilu Katoličke crkve u SAD-u vrlo oštrim izjavama ove nedjelje u intervjuu CBS-ovoj emisiji „60 minuta“, u kojoj je američke konzervativne biskupe opisao kao one koji imaju “suicidalne stavove” jer su zatvoreni “unutar dogmatske kutije”. Pri tome misli na one poput nadbiskupa Salvatorea Cordileonea koji je zabranio Nancy Pelosi, koja je zagovarala pobačaj, primanje pričesti, što je papa u praksi odbacio

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
23:06 14.05.2019.

Bravo!